Home Contact Login

DomainMasters Online bestellen
Klantenpaneel

   


Direct contact
Contact BelgiĆ« Tel: +32 (0)56 506086
Contact Nederland Tel: +31 (0)15 7600320
Contact Bel mij terug
Info aanvragen Info aanvragen

Adviseurs

De adviseurs van DomainMasters® zijn goed opgeleide specialisten. Zij zijn er trots op om bij DomainMasters® te werken en hun grootste voldoening is een tevreden klant. Soms gaat er weleens iets mis, maar altijd zorgen zij voor een goede oplossing. Om het kennisniveau van onze adviseurs hoog te houden volgen zij regelmatig cursussen en workshops over domeinnamen, merken en andere intellectuele eigendomsrechten.

Ook geven zij zelf presentaties en workshops over deze onderwerpen. Dat kan zowel in België als in Nederland. Tegen een van te voren overeengekomen prijs komen zij desgewenst bij u op kantoor om daar een presentatie te geven of om samen met u uw wensen te bespreken of uw domeinnaam- of merkenstrategie door te nemen.

Veel mensen kennen het beroep van Octrooigemachtigde, maar weinigen weten wat het beroep van Merkengemachtigde inhoudt. Zoals een Octrooigemachtigde zorgt voor de bescherming van technische vindingen, zo verzorgt een Merkengemachtigde de bescherming van merken, waaronder woordmerken, beeldmerken, logo's, handelsnamen enz. Dit omvat niet alleen merkregistratie zelf, maar ook (voorafgaand) merkonderzoek, merkbewaking (merkinbreuk) en de daarbij behorende advisering. Door te kiezen voor DomainMasters mag u erop vertrouwen dat u goed advies krijgt en dat domein- en merkregistraties vlot verlopen.

Het beschermen van uw intellectueel eigendom wordt nog vaak onderschat, maar bedenk dat 2 uur advocaatkosten vaak duurder is dan een merk registreren voor 10 jaar.
Zoek op deze website

Nieuwsbrief
Aanmelden Afmelden


Nieuws
24
Jan
Cheese is beschrijvend voor cannabiszaden...
16
Jan
McDonald's verliest alleenrecht op merkna...
10
Jan
Levendige handel in nepmerken op Instagram
27
Nov
Het bezwaar van Blackberry tegen Berryboo...
17
Nov
Legt Coffee Rocks het als merk af tegen Starbucks?