Home Contact Login

DomainMasters Online bestellen
Klantenpaneel

   


Direct contact
Contact België Tel: +32 (0)56 506086
Contact Nederland Tel: +31 (0)15 7600320
Contact Bel mij terug
Info aanvragen Info aanvragen

Website met EV SSL

Veilige website met EV SSL
Phishing van persoonsgegevens op websites en daarmee gepaarde internetfraude komt nog steeds (veel) voor. Met een Extended Validation SSL certificaten kan dit voorkomen worden. Extended Validation SSL certificaten (EV SSL) zijn de nieuwe internationale standaard op het gebied van SSL beveiliging. 
Een EV SSL servercertificaat zorgt ervoor dat uw website niet gekopieerd kan worden door internetcriminelen. De privacy van persoonsgegevens wordt gewaarborgd. De groene adresbalk zorgt er bovendien voor dat bezoekers in één oogopslag zien dat uw website veilig en vertrouwd is.

EV SSL certificaten worden uitgegeven conform de Extended Validation richtlijn waarin strenge eisen worden gesteld aan de controle van de organisatie die het SSL certificaat aanvraagt en het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd.  

Tijdens het bezoeken van een website met (EV) SSL beveiliging staat in de adresbalk https://... in plaats van http://.... De https:// geeft aan dat een beveiligde verbinding tussen de website en de bezoeker tot stand is gekomen.
FTP instellingen
Webhosting Webhosting
DreamWeaver DreamWeaver
FileZilla FileZilla
FrontPage FrontPage
iWeb iWeb
NVU NVU
SmartFTP SmartFTP

Email instellingen
SMTP SMTP instellingen
Outlook Express Outlook Express
Microsoft Outlook Microsoft Outlook
Entourage Entourage (Mac)
Mail Mail (Mac)